Hei, og takk for sist TBRT!

Jeg håper med denne siden å vise frem litt av min kompetanse. Det vil bli en samling av prosjekter jeg har gjort profesjonelt, og for meg selv. Jeg starter derfor denne siden med en liten film som viser litt av det jeg har gjort for Nardo Bil den siste tiden.


Dere har faktisk også vært kunde av meg!

I begynnelsen av september fikk jeg et oppdrag fra Norsk Senter for Trygt Veiarbeid, hvor de i samarbeid med Trøndelag Brann- og Redningstjeneste ønsket å visualisere hvordan en «frigjøring ved trafikkulykke» foregår i praksis.

Alt av redigering, filming og ferdigstilling av produktet er utført av meg.

Dette var et krevende oppdrag da jeg kun hadde rundt 20 minutter på å samle alt materiale. Jeg tror både brannvesenet og Norsk Senter for Trygt Veiarbeid ble imponert av evnen min til å organisere og til å "få jobben gjort"

I skrivende stund har videoen 21 000 visninger og 154 delinger, av både organisasjoner og privatpersoner i Norge og utland. Dette uten noen form for sponsing av innlegget!

Skjermbilde 2018-04-02 kl. 21.01.47.png

Andre plattformer dere kan se mitt arbeid og mine interesser:

 

Musikk:

En av mine lidenskaper i livet er musikk, og jeg har derfor et fullverdig studio hjemme. Musikken lager jeg mest for meg selv, så den er vel ikke det man vil anse som kommersiell.

https://soundcloud.com/stianlyng/tracks

Film:

Dere finner mye av det jeg har gjort på Vimeo, Facebook og Youtube, men dette er bare toppen av isfjellet. Jeg har i tillegg produsert mye som ikke ligger publisert og åpent på internett.

https://vimeo.com/stian

https://www.facebook.com/nardobil/

https://www.youtube.com/user/Stian.sls

 

 

Jeg har også erfaring med å lage animasjoner, noe jeg tror dere kan ha god nytte av. Under ligger en video jeg har skapt helt fra tidlig idéfase til ferdig produkt, som jeg animerte og produserte på en arbeidsdag.


Nettsider

Jeg har skapt flere nettsider fra bunnen av. Dette har vist seg svært nyttig i jobbsammenheng, da jeg kan lage landing, informasjon, påmelding og kampanjesider fra bunnen av. Dette gjør det enklere å lage nettsider for ulike formål. Under er noen eksempler!

 

www.nbflytter.no

Denne ble laget for å gjøre det enkelt for kunder og ansatte og navigere og å finne informasjon angående flytteprosessen Nardo Bil er under akkurat nå.

www.workstock.no

Denne ble laget for å teste ut ett business-konsept jeg hadde for noen år siden.

www.powerpointeksperten.no

Dette var en ide jeg fikk etter et stort antall forespørsler fra venner og kollegaer som ønsket hjelp med fremføringene sine, det være seg studier, forelesninger, konferanser og lignende.